Tuinaanleg

Voor tuinaanleg in Brugge en omgeving is de keuze snel gemaakt: ga voor de professionaliteit en uitstekende dienstverlening van SBT Projects!

PROFESSIONELE EN COMPLETE TUINAANLEG

Tuinaanleg is veel meer dan alleen gazon zaaien of bloemen planten. Een degelijke bestrating, schitterende tuinverlichting, rustgevende waterpartijen, professionele beregening, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Een prachtig aangelegde tuin laat uw woning of bedrijf pas helemaal tot zijn recht komen. Hiervoor is SBT Projects in Oostkamp dé geschikte partner! We luisteren graag naar uw wensen en realiseren uw volledige tuinaanleg op maat en naar uw wens.

Met onze diepgaande kennis van tuinbouw en onze tuinexpertise garanderen we een complete en professionele aanleg van uw tuin. U kunt bij ons ook terecht voor aluminium poorten in verschillende stijlen en voor bijpassende tuinafsluitingen. Kortom, wij leveren een totaalpakket voor uw tuin.

UNIEK TUINPROJECT

Zowel de aanleg van uw tuin en het onderhouden ervan beschouwen wij als een uniek tuinproject dat we met veel passie en enthousiasme uitvoeren. De evolutie van uw tuin is onze specialiteit, op deze manier weten we een meerwaarde toe te voegen aan die ene unieke plek in het groen. Tuinonderhoud kan zowel per seizoen als per maand, volledig op maat van uw tuin en uw wensen. Graag meer inlichtingen of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met ons. We luisteren graag naar uw wensen.

SBT Projects

Dé tuinaannemer voor al uw tuinprojecten

SBT Projects is dé tuinaannemer in Brugge voor uw volledige tuinaanleg en onderhoud, en realiseert ook de plaatsing van bijpassende aluminium poorten en tuinafsluitingen. We zijn een tuinonderneming met tevreden klanten in de gehele provincie West-Vlaanderen en het is ons streefdoel om van uw tuin een pareltje te maken.