Terrassen en bestrating

DUURZAME TERRASSEN

Een mooi aangelegd terras maakt van uw tuin meteen een plek waar u graag vertoeft. Denk maar aan een gezellige avond met vrienden, een lekkere barbecue of een ontspannend moment met een boek. Voor de aanleg van een nieuw terras, is er dan ook maar één adres. SBT Projects voert uw terrasaanleg /- renovatie in West-Vlaanderen zonder problemen uit. Maak uw afspraak en geniet binnenkort van de heerlijke zon en de frisse buitenlucht.

PROFESSIONEEL UITGEVOERDE BESTRATINGSWERKEN

SBT Projects geeft u mogelijkheden uit verschillende tegels, klinker, natuursteen en blauwe steen. U bent verzekerd van een goede kwaliteit, want wij gaan enkel en alleen aan de slag met duurzame materialen. Ook voor advies omtrent materiaalkeuze kunt u bij ons terecht.

SBT Projects maakt graag correcte afspraken en ijvert ervoor dat alle projecten stipt op tijd klaar zijn.Verder zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook kunnen wij u helpen in het bouwen van bijgebouwen, carports en tuinhuizen.

SBT Projects

Dé tuinaannemer voor al uw tuinprojecten

SBT Projects is dé tuinaannemer in Brugge voor uw volledige tuinaanleg en onderhoud, en realiseert ook de plaatsing van bijpassende aluminium poorten en tuinafsluitingen. We zijn een tuinonderneming met tevreden klanten in de gehele provincie West-Vlaanderen en het is ons streefdoel om van uw tuin een pareltje te maken.