Aluminium poorten en afsluitingen

Naast tuinaanleg en onderhoud voorziet SBT Projects ook de professionele plaatsing van aluminium poorten en tuinafsluiting in Brugge en omgeving. We plaatsen verschillende types aluminium poorten die telkens geautomatiseerd kunnen worden volledig naar uw wens.

KWALITATIEVE ALUMINIUM POORTEN

Voor aluminium poorten werken we samen met fabrikant Alupoort uit Zemst, die een totaalaanbod aan aluminium poorten levert. Klanten kunnen steeds een kijkje nemen in de showroom van Alupoort en kunnen ook telkens een beroep doen op ons deskundig advies. Wij kijken graag samen met u voor de meest geschikte oplossing passend bij uw tuin. We houden steeds rekening met het type en kleur van uw smaak alsook met de gewenste automatisering.

Aluminium poorten 4

VAN DRAAIPOORT TOT SCHUIFPOORT

Van aluminium draaipoorten tot schuifpoorten, enkel draaiend of dubbel draaiend, we bieden steeds een ruim aantal keuzemogelijkheden op maat van uw tuinproject. Kiest u voor de stevigheid van een draaipoort of liever voor de veiligheid van een schuifpoort, we plaatsen het allemaal. Aluminium poorten zijn steeds verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van rustiek tot modern, net zoals onze tuinafsluitingen. Had u graag meer informatie gewenst of een offerte op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw tuinproject.

DUURZAME ALUMINIUM TUINAFSLUITINGEN

Voor de aanlevering van aluminium tuinafsluitingen werken wij samen met fabrikant Alupoort uit Zemst. Klanten worden steeds uitgenodigd om een kijkje te nemen in de showroom of om met ons de gewenste stijl te bespreken. We werken steeds met kwalitatief materiaal om de duurzaamheid van de gekozen tuinafsluiting te garanderen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, komt SBT Projects uw afsluiting vakkundig plaatsen.

RUIME KEUZE AAN TUINAFSLUITINGEN

We bieden een ruim aanbod aan verschillende kleuren en types van aluminium tuinafsluitingen die ook telkens te combineren zijn met een bijpassende aluminium poort. Een tuinafsluiting in aluminium garandeert de stevigheid en duurzaamheid, en is bovendien ook zelfreinigend en krasbestendig. Het is een tijdloos materiaal dat bovendien ook modulair kan opgesteld worden op maat van uw tuin. Het is eveneens mogelijk om zelfs LED verlichting te integreren in de planken voor extra sfeer. Graag meer informatie of een offerte op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.
Afsluiting 1

SBT Projects

Dé tuinaannemer voor al uw tuinprojecten

SBT Projects is dé tuinaannemer in Brugge voor uw volledige tuinaanleg en onderhoud, en realiseert ook de plaatsing van bijpassende aluminium poorten en tuinafsluitingen. We zijn een tuinonderneming met tevreden klanten in de gehele provincie West-Vlaanderen en het is ons streefdoel om van uw tuin een pareltje te maken.