Over Ons

SBT PROJECTS IN BRUGGE

Voor tuinaanleg in Brugge en omgeving is de keuze snel gemaakt:
ga voor de professionaliteit en uitstekende dienstverlening van
SBT Projects!

 

SBT PROJECTS

Op zoek naar een professional die uw tuin omtovert in een pareltje mét een bijpassende poort en afsluting? Dan is het tuinaanlegbedrijf
SBT Projects de geschikte partner voor uw tuinproject! Op ons kunt u een beroep doen voor de totale tuinaanleg en het plaatsen van poorten in Brugge en omgeving.

SBT Projects staat voor Stijn Berteloot Tuinonderneming en werd opgericht in 2007 door ervaren tuinondernemer Stijn Berteloot. Stijn volgde de land- en tuinbouwschool en studeerde daarna verder aan de KATHO Roeselare om zich te specialiseren in groenmanagement. Zijn tuinexpertise deed Stijn op in het tuinbouwbedrijf van zijn ouders, waar hij ook de regels van de tuinbouwkunst leerde. Samen met zijn vaste werknemer Hannes en een team van ervaren tuinaannemers realiseert SBT Projects prachtige tuinen en we onderhouden deze met passie voor het vak.

 

HOE GAAN WE TE WERK

Voor het ontwerp van uw tuin werken we samen met enkele deskundige tuinarchitecten die het ontwerp uittekenen rekening houdende met uw wensen en stijl. Daarna gaat SBT Projects over tot de realisatie volgens het ontwerp en maken we van uw tuin een pareltje. We maken uw tuin compleet met een bijpassende poort en tuinafsluiting volledig volgens uw eigen stijl. Graag meer informatie of een offerte op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. We staan u graag te woord.

Waarom Kiezen Voor Ons

Snel Werk

Door goed inzicht en efficiënte methode leveren we deftig werk

Veel Ervaring

Ons Team bestaat enkel uit ervaren vakmannen

Mooie Aflevering

Wij maken van uw tuin een pareltje

Deftige Opvolging

Tuinonderhoud, scheer- en snoeiwerken

SBT Projects

Dé tuinaannemer voor al uw tuinprojecten

SBT Projects is dé tuinaannemer in Brugge voor uw volledige tuinaanleg en onderhoud, en realiseert ook de plaatsing van bijpassende aluminium poorten en tuinafsluitingen. We zijn een tuinonderneming met tevreden klanten in de gehele provincie West-Vlaanderen en het is ons streefdoel om van uw tuin een pareltje te maken.