Bijgebouwen

EEN MODERN OF LANDELIJK BIJGEBOUW?

Voor de opbouw van je bijgebouw gebruiken wij enkel de beste materialen. De duurzame hardschuim planchetten vergen weinig onderhoud of vervelende schilderwerken. Ook het hardhout en thermowood zijn onderhoudsarm en bovendien ecologisch verantwoord. Om de langdurige kwaliteit van je bijgebouw te garanderen, werken wij uitsluitend met kleurvaste, UV-bestendige folies (ook voor wie op zoek is naar een houten uitstraling voorzien we onderhoudsvriendelijke houtsoorten).

Op die manier zorgen we voor een duurzame en sterke opbouw van wanden en dakconstructies. Met kleurgarantie en een minimum aan onderhoud, ben je zeker van een mooie investering voor jarenlang genot!

Indien gewenst, voorzien we ook elektriciteit en andere nutsvoorzieningen voor de inrichting van je bijgebouw.

HOEVEEL KOST EEN BIJGEBOUW?

De prijs van jouw bijgebouw varieert naargelang de gewenste grootte en stijl. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan maken wij een correcte prijsberekening volgens de doorgegeven opmetingen. Wil je zeker zijn van de afmetingen? Dan komen wij ook graag eens langs!

SBT Projects

Dé tuinaannemer voor al uw tuinprojecten

SBT Projects is dé tuinaannemer in Brugge voor uw volledige tuinaanleg en onderhoud, en realiseert ook de plaatsing van bijpassende aluminium poorten en tuinafsluitingen. We zijn een tuinonderneming met tevreden klanten in de gehele provincie West-Vlaanderen en het is ons streefdoel om van uw tuin een pareltje te maken.